Takaisin

Vuosikokous 2016 pöytäkirja

Julkaistu 14.2.2016 | Uutinen

Paikka  Kokoustila Motti Hotelli Vantaa

Aika  5.2.2016 klo 18.00  

 

1. Kokouksen avaus ja paikallaolijoiden kirjaus

Veijo Suominen toivotti kokousväen tervetulleeksi klo 18.30 ja kirjattiin osallistujat ylös.

Osallistujat: Veijo Suominen, Seppo Salo, Jukka Lehtonen, Olavi Virtanen, Paul Enjala, Erkki Inkinen, Hannu Sällinen, Jouko Hirvonen, Juha Suominen, Jussi Mäki ja Mika Koponen.

Yhteensä 11 henkilöä. Tilaisuuden avauksessa myös jaettiin Sepon toimesta Yhdistyksen pinssejä paikallaolijoille. Suuri kiitos Sepolle toimeliaisuudesta.

 

2. Valittiin kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja kaksi ääntenlaskijaa

Puheenjohtajaksi kokoukseen Veijo Suominen, sihteeriksi Mika Koponen ja pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Olavi Virtanen ja Juha Suominen.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todettiin että kutsut oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli tarpeellinen määrä väkeä, eli kokous oli laillinen ja päätösvaltainen.

4. Kokouksen työjärjestys

Hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi esityslista.

5. Esitettiin tilinpäätös joka kertoi että yhdistyksellä on rapiat 1900€ tilillä ja viime vuonna saatiin 7 uutta jäsentä

Luettiin vuosikertomus ja kerrattiin pikaisesti vuoden 2015 tapahtumia. Luettiin Toiminnantarkastaja Keijo Jalosen lausunto jossa hän totesi toiminnan vastaavan suunniteltua toimintaa.

6. Päätettiin tilinpäätöksen vahvistamisesta, vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja vastuuvelvollisille

Vastuuvapaus myönnettiin ja tilinpäätös vahvistettiin yksimielisesti.

 

7.Toimintasuunnitelman vahvistaminen vuodelle 2016

Sihteeri luki toimintasuunnitelman ja se vahvistettiin sellaisenaan. Kevään ajokoulutuksesta ja kesän retkistä tulee tiedotteita tilaisuuksien lähestyessä. Niistä on myös tarkoitus tulla nettisivuille ennakkotietoa.

 

8.Liittymis ja jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017

Päätettiin korottaa jäsenmaksun suuruutta 10 eurolla vuodeksi 2017 eli jäsenmaksu on 60 euroa vuonna 2017. Liittymismaksu pidettiin ennallaan 100 eurossa ja liittymisvuonna ei peritä jäsenmaksua. Myös mahdollisuus tutustua toimintaan ja osallistua retkiin on mahdollista ilman jäsenyys velvoitetta säilyy ennallaan järjestäjän niin salliessa.

 

9. Valittiin Hallituksen Puheenjohtaja ja muut jäsenet

Puheenjohtajaksi valittiin Veijo Suominen, varapuheenjohtajaksi Seppo Salo, Sihteeriksi Mika Koponen, rahastonhoitajaksi Jussi Mäki ja hallituksen varajäseneksi Juhani Koitto.

 

10. Toiminnantarkastajien valinta

     Valittiin toiminnantarkastajiksi vuodelle 2016 Viljo Kaasinen ja Keijo Jalonen.

 

11. Nettisivut

Keskusteltiin nettisivujen sisällöstä ja mitä sinne haluttaisiin. Tultiin sen laatuiseen tulokseen että pienemmällä työryhmällä luodaan uutta sisältöä jäsenille. Toiveena olis ns omat sivut joihin jäsenet pääsisivät muuttamaan ja täydentämään omia tietojaan/kuvia  www.bikebossteam.fi

 

12. Muita asioita

Muissa asioissa puhuttiin muistamisista ja päädyttiin että hallitus voi toimia harkintansa mukaan kyseisissä asioissa, noudattaen kohtuullisuus periaatteita. Myös puhuttiin että Puheenjohtaja setvii mahdollista Viron matkaa Pärnun kisojen aikaan. Päälliköllä on tiedossa mahdollisia tutustumiskohteita  ja hän selvittää eri vaihtoehtoja. Matkasta tiedotetaan aikanaan.

 

13. Kokouksen Päättäminen

    Puheenjohtaja kiitti kokousväkeä ja päätti kokouksen klo 19.53.